Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Christian Horner

Red Bull moet Aston Martin teleurstellen: "We houden hem nog even bezig"

Twee weken geleden maakte Aston Martin bekend dat het Red Bulls hoofd aerodynamica, Dan Fallows, had gecontracteerd. Aston Martin wil hem zo snel mogelijk laten beginnen, maar Red Bull gooit de kont tegen de krib.

Verstappen Stroll Oostenrijk
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Dan Fallows is een gewaardeerd lid van de Red Bull-familie, maar toch slaagde Aston Martin erin zijn handtekening onder een contract als technisch directeur te krijgen. Teambaas Otmar Szafnauer heeft aangegeven dat men zo snel mogelijk wil starten met Falllows, er is echter één maar. Hij staat nog tot en met 2023 bij Red Bull onder contract. Szafnauer heeft aangegeven met Red Bull om de tafel te willen om te kijken of ze hem eerder willen laten gaan, maar teambaas Christian Horner lijkt onvermurwbaar.

"De situatie met Dan is eigenlijk heel helder. Hij werkt aan de auto van dit jaar en hij werkt aan de auto van volgend jaar", zo geeft de Brit te kennen ten overstaan van onder andere RacingNews365. "Hij heeft nog een behoorlijke tijd bij ons te gaan."

"Hij tekende zijn contract met ons pas aan het einde van vorig jaar en het duurt nog wel even voordat we halverwege het seizoen 2023 zijn", vervolgt de teambaas van Max Verstappen. "Het mag duidelijk dat we hem bezig zullen houden zolang zijn contract met ons nog loopt."

Aston Martin is sowieso flink aan het shoppen geslagen. Het team legde ook Red Bull-engineer Andrew Alessi al vast, evenals Luca Furbatto, afkomstig van Alfa Romeo Sauber. Szafnauer heeft bovendien aangegeven nog niet klaar te zijn met het versterken van het werknemersbestand.

Ook interessant:

Max Verstappen won ook de derde Grand Prix van de triple header en schreef F1-historie. Wie kan Verstappen in deze vorm van de wereldtitel afhouden? Lewis Hamilton moest flink incasseren en zocht na afloop naar excuses. Kan de Brit nog terugslaan?

Dit en meer in de F1-podcast van RacingNews365 met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Mental Theo.

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

11 reacties

Viaplay
x
Verstappen reageert: "Hou dan gewoon je mond"