Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 nieuws

Horner strijdlustig: "Mercedes is te verslaan"

Mercedes regeert als nooit te voren in de Formule 1. De Duitsers wonnen de eerste vijf races met overtuigende dubbelzeges. Fans klagen steen en been, maar Red Bull-teambaas Christian Horner bekijkt het vanuit een ander perspectief.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes AMG F1

Bij Mercedes zal volgens Christian Horner niemand wakker liggen van de suprematie van de Duitse renstal. Ondanks dat het seizoen tot op heden weinig spectaculair is, ligt de bal volgens de Red Bull-teambaas bij de concurrentie. Dat fans klagen, daar zal Mercedes volgens hem geen boodschap aan hebben.

"Als je een team runt is het niet jouw taak om je daarmee bezig te houden. Je bent verantwoordelijkheid voor de snelheid van jouw auto's. Natuurlijk is het conflicterend, omdat je als fan van de sport wil dat iedere race spannend is", laat de teambaas van Max Verstappen weten in gesprek met o.a. RacingNews365.

"De mooiste titels die we met Red Bull wonnen waren die in 2010 en 2012, omdat het toen tot de laatste race spannend was. Daar houd je echt een speciaal gevoel aan over."

Mercedes domineert de Formule 1 sinds de hybride V6-motoren in 2014 werden geïntroduceerd. Alle te vergeven hoofdprijzen gingen naar de Duitse renstal en ook dit seizoen staat er geen maat op Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Desondanks houdt Horner vertrouwen dat er een einde komt aan de heerschappij van de zilveren bolides.

"Iedereen is verslaanbaar. In de Formule 1 draait het om teamwork, het zijn de grootste teams ter wereld. De dominantie van Mercedes zal niet eeuwig duren. Onze taak is om ervoor te zorgen dat we alle tools en capaciteit in huis hebben om die uitdaging de komende jaren op te pakken."

RN365 Nieuwsdossier Het laatste Max Verstappen nieuws

0 reacties

    Special Vijf dingen die je nog niet wist over Sebastian Vettel