Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner: "Verstappen is de allerbeste Formule 1-coureur"

Afgelopen weekend zag Red Bull-teambaas Christian Horner zijn oogappel Max Verstappen naar een fraaie overwinning op de Red Bull Ring rijden. De Brit is diep onder de indruk van zijn stercoureur en noemt hem zonder nadenken de beste coureur van dit moment.

Verstappen Horner Oostenrijk 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Christian Horner kan na afloop van de veelbesproken Grand Prix van Oostenrijk wel honderd redenen bedenken waarom de overwinning van Max Verstappen tot de besten van het team behoorde.

"Je hebt natuurlijk zijn inhaalrace, nadat hij bij de start was teruggevallen naar de achtste plek. Daarnaast is er de manier waarop hij de banden wist te managen en er is de manier waarop hij met de remmen om wist te gaan. Via de boordradio toonde hij wederom aan hoe relaxed hij tegenwoordig achter het stuur zit."

"Ondertussen heeft hij een geweldige relatie opgebouwd met zijn engineer, waardoor ze samen in staat zijn om tijdens de race voortdurend de afstelling van de auto bij te stellen. Het is werkelijk een genot om Max Verstappen op die manier in actie te zien. Zijn optreden in Oostenrijk was fabelachtig."

Natuurlijk blijft de vraag of de Nederlander in de ogen van Horner de beste Formule 1-coureur is na een dergelijk spectaculair optreden niet uit. Hij antwoordt zonder te twijfelen: "Ik denk al een tijdje dat we met Max Verstappen over de allerbeste Formule 1-coureur beschikken."

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

GP-zege Max Verstappen Oostenrijk RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken