Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Nico Hulkenberg

Hülkenberg reed simrace Bahrein in winkel Monaco

Ook Nico Hülkenberg, de 30 jaar in leeftijd inmiddels gepasseerd, heeft zijn geluk beproefd in het racen op de simulator. Omdat hij er thuis nog geen heeft staan beproefde hij zijn geluk in een winkel. Dat smaakt naar meer. “Ik ga het vaker doen.”

Hulkenberg spierballen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault

Lando Norris en Max Verstappen maken momenteel naam en faam in e-racing, nu het racen op echte circuits door de corona-uitbraak voorlopig onmogelijk is. Inmiddels heeft Hülkenberg ook met het fenomeen simracen kennis gemaakt, maar niet vanuit huis.

"Helaas heb ik geen eigen simulator", vertelt de voormalige coureur van onder meer Renault en Force India in Auto, Motor und Sport. "Dat zou te veel ruimte in beslag nemen in mijn woonkamer. Maar ik reed drie weken geleden de virtuele Grand Prix van Bahrein. Er is een winkel in Monaco in de buurt van de St. Dévote waar een simulator staat. Ze hebben ‘m mij heel vriendelijk ter beschikking gesteld voor Bahrein. Ik heb het daar geprobeerd, ook om te ervaren hoe het was. Ik had nog nooit zoiets gedaan en ik moet zeggen: het was een goede ervaring en erg leuk. Ik kan me voorstellen dat ik het vaker ga doen!"

Hülkenbergs deelname aan de virtuele GP in Bahrein verliep niet vlekkeloos, zo erkent hij ruiterlijk. "Ik had in het begin een klein incident. Iemand zag mij over het hoofd. Ik ging de muur in en ik moest naar de pits voor een nieuwe neus. Daarna kwam ik nog aardig naar voren en eindigde ik nog als tiende of zoiets."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Nico Hulkenberg

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje