Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2022

In deze prachtige motorhomes verblijven de teams tijdens de GP van Nederland

Terwijl de zon op het punt staat om definitief onder te gaan, lopen pitreporters Tom Coronel en Stephane Kox rond in een verlaten paddock, of 'paddock 2', zoals Coronel het noemt. Ze nemen een kijkje in de motorhomes van de verschillende Formule 1-teams.

Red Bull energy station
Video
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Circuit Zandvoort is in vele opzichten een unieke baan op de Formule 1-kalender. De paddock achter het pitsgebouw is niet heel groot, en daarom hebben ze even verderop 'paddock 2' opgebouwd, zoals Tom Coronel in onderstaande video uitlegt.

Samen met Stephane Kox, voor de gelegenheid collega-pitreporter, wandelt hij door het opgebouwde, ietwat verlaten 'dorp'. Wat zijn de mooiste van mooie motorhomes en, niet onbelangrijk, waar serveren ze de beste cappuccino?

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Nederland 2022 RN365 Nieuwsdossier

1 reactie

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen Verstappen neemt wereldbeker in ontvangst: "Hoop niet dat het hier stopt"