© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Internationale pers lovend over sterke optreden Verstappen in GP Frankrijk

25 jun. 2018 10:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Max Verstappen had op voorhand gehoopt op een podiumplek tijdens de GP van Frankrijk maar had vast niet verwacht dat hij relatief eenvoudig de tweede plek veilig kon stellen. De pers was dan ook zeer te spreken over het optreden van de Red Bull coureur.

'Crash in Baku lijkt al lang geleden'

Met drie podiumplekken in vier races snoert Verstappen zijn criticasters duidelijk de mond. Ook de pers erkent dat Verstappen bezig is aan een indrukwekkende reeks en dat de eerdere incidenten vergeten lijken.

De Franse krant Le Figaro: 'Ellende in Baku is vergeten'

"In Frankrijk behaalde Red Bull zijn vierde podium op rij. Een prestatie waardoor de crash tussen Verstappen en Ricciardo in Baku is vergeten. Verstappen pakt opnieuw het podium na een sterke race, het is alweer zijn derde in vier races en bezorgt daarmee zijn team kostbare punten."

Ook in Engeland zijn ze positief over het optreden van Verstappen in Frankrijk.

"Verstappen reed opnieuw een solide race en kwam vlak achter Hamilton als tweede over de streep. In de persconferentie had de Nederlander vooral lol om de situatie rondom Vettel: 'Misschien moet de pers hem nu eens vragen om zijn rijstijl te wijzigen. Dat gebeurde bij mij namelijk ook,' aldus The Telegraph.

Natuurlijk wordt er ook in het Duitse Bild vooral bericht over wat Verstappen te zeggen had over de crash van Sebastian Vettel.

"Max Verstappen beleefde in Frankrijk ongetwijfeld veel lol aan de botsing tussen Vettel en Bottas. Niet alleen schoof hij daardoor op naar de tweede plek maar dit keer draaide het eens niet om hem als veroorzaker. Verstappen vond dan ook dat de pers een hartig woordje met Vettel moest gaan spreken. Vettel was in ieder geval niet gediend van de opmerkingen van zijn jongere rivaal: 'Ik ben te oud voor dit soort grappen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen