Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

'IQOS sigaretten nieuwe sponsor Ferrari'

Het Formule 1 team van Scuderia Ferrari staat op het punt om sponsor IQOS te presenteren. De fabrikant van zogenaamde 'gezonde' sigaretten komt uit de koker van Philip Morris.

Tegenover het vertrek van de Santander bank staat nu de komst van IQOS. Dat meldt het Spaanse ABC. IQOS is een fabrikant van 'gezonde' sigaretten.

De tabak wordt niet verbrand, maar verwarmd waardoor het minder schadelijk voor de gezondheid zou zijn. Tabaksreclame is in veel EU-landen verboden, maar wordt op deze manier waarschijnlijk omzeild.

Wanda de Kanter, longarts van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, laat aan RTL Z weten dat IQOS absoluut niet gezond is. "Dit is wederom een reclamepraatje van een sigarettenfabrikant die wil dat zijn klanten blijven leven."

"Of dit minder kankerverwekkend is en hoeveel minder, dat kan een fabrikant nu onmogelijk weten. Dat weten we pas over 20 jaar. Kanker ontwikkeld zichzelf langzaam en het grote gevaar van traditionele sigaretten werd ook pas 20 jaar jaar na de introductie bekend."

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez