Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jolyon Palmer sluit laatste race voor Renault in mineur af

Voor Jolyon Palmer zit het Formule 1-seizoen 2017 erop. De Brit reed vandaag zijn laatste Grand Prix voor het team van Renault en zal niet meer terugkeren in 2017. Palmer wilde zijn laatste wedstrijd graag positief afsluiten, maar eindigde op P12 en sloot daarmee zijn tijd bij Renault in stijl af.

Jolyon Palmer reed 36 wedstrijden voor Renault en het lukte hem maar in twee van de 36 wedstrijden om in de punten te eindigen. Daarmee kwam hij in totaal op 9 punten. In Japan lukte het in zijn laatste race ook niet om in de punten te eindigen en dat was tekenend voor de carrière van Palmer bij Renault. "Ja, dat was het dan" , reageert Palmer dan ook gelaten na afloop van de GP van Japan. "Gelukkig hebben we de race uit kunnen rijden en heb ik er nog van kunnen genieten. De snelheid was aardig goed en we hadden punten kunnen halen" , probeert hij positief te blijven.

"Dat lukte uiteindelijk niet, dus dat is frustrerend. Maar we hebben de wedstrijd wel uit kunnen rijden, daar ben ik blij mee" , voegt hij daar nog aan toe. Over zijn toekomst is Palmer nog niet zeker. Gevraagd naar wat zijn plannen zijn voor de komende tijd, antwoordt hij: "Ik heb eerlijk gezegd nog geen idee. Ik ga de komende tijd eerst goed nadenken en dan de juiste beslissing maken. Ik heb het naar m'n zin gehad in de Formule 1 en wie weet kom ik nog wel terug."

Viaplay
x
Verstappen Verstappen geëerd met plekje in uiterst exclusieve wereldlijst