Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen grijpt nipt naast podiumplaats in historische rally

Jos Verstappen is op de vijfde plaats geëindigd in zijn klasse tijdens de Tour de Corse Historique. Een tijdstraf nekte de Nederlander, maar Verstappen heeft genoten.

Jos Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Jos Verstappen leek op weg naar een podiumplaats in de Tour de Corse Historique, maar is uiteindelijk op de vijfde plaats geëindigd. De Nederlander werkte een constante laatste dag af door in zijn klasse vier derde plaatsen te pakken. Verstappen kreeg echter een tijdstraf van 10 minuten, omdat hij vrijdag te laat aan de start verscheen bij een klassementsproef. Dat mag de pret echter niet drukken, want Verstappen heeft genoten.

"Het was een grote uitdaging, maar we hebben ervan genoten", vertelt Verstappen op Verstappen.com. "We hebben veel geleerd, ook van het maken van de pace notes. Dit soort wegen zijn helemaal nieuw voor ons. Het was lastig om met de Porsche over de hobbels te rijden. Het was ook de eerste keer dat ik met een klassieke auto een rally reed, dus dat was heel anders dan wat ik gewend ben."

Verstappen is van plan om terug te keren op Corsica. "We hebben veel ervaring opgedaan. We hebben de finish gehaald en dat was belangrijk voor ons. Het was genieten om op Corsica te rijden, een uitdagende rally, dus waarschijnlijk zijn we hier volgend jaar weer."

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull geeft update over nieuwe auto Verstappen