Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen: "Ik ben helemaal klaar met Horner"

Er vallen harde woorden op de Red Bull Ring. Jos Verstappen uit op niet mis te verstane wijze zijn ongenoegen over Red Bull-teambaas Christian Horner.

Jos Verstappen Mercedes Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Jos Verstappen gaf eerder op de vrijdag van de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk al te verstaan dat hij de geplande Red Bull-demo aan zijn neus voorbij laat gaan. Naar eigen zeggen werd hij geboycot door Christian Horner, die naar verluidt wilde voorkomen dat Verstappen de demo in een Red Bull-bolide zou doen. En als het wel door zou gaan, zou Horner erop inzetten camera's weg te houden.

Dat was de uitleg die Verstappen daar zelf over gaf. Formule1.nl tekent nog meer, nóg fellere quotes op van de voormalig Formule 1-coureur. "Hoe kinderachtig kan je zijn", aldus Verstappen over de boycot. "Er zouden opnames gemaakt worden, bijvoorbeeld ook met een drone, maar Horner wilde niet dat ik gefilmd zou worden."

"Ik ben helemaal klaar met Horner. Het lijkt hier wel een kleuterschool. Ik had uiteindelijk wel mogen rijden, maar ik heb me teruggetrokken. Ik vind dit zó kinderachtig van Horner, maar ik denk dat het wel iets over hem zegt."

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!

Praat mee!

Viaplay
x
Marko Red Bull-adviseur verklaart stuklopen iconisch partnership