Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jos Verstappen teleurgesteld in Wolff en F1: "Ben mijn vertrouwen in de Formule 1 kwijt"

De gebeurtenissen tijdens de Grand Prix van Saoedi-Arabië waren een grote teleurstelling voor Jos Verstappen. De voormalig F1-coureur heeft geen vertrouwen meer in de koningsklasse van de autosport.

De meningen over de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton tijdens de Grand Prix van Saoedi-Arabië gaan alle kanten op. De een wijst Red Bull aan als de 'foute' partij, de ander wijst naar Hamilton en Toto Wolff. Jos Verstappen is in ieder geval duidelijk niet te spreken over de teambaas van de Duitse renstal. "Voor mij is Toto een wolf in schaapskleren", zo trapt vader Jos af in gesprek met De Telegraaf . "Het enige wat ze bij Mercedes doen is de schuld afschuiven op anderen. Op de een of andere manier hebben zij een streepje voor bij de FIA."

F1-kijker volgens Jos Verstappen de dupe

In de door crashes, gele vlaggen, rode vlaggen en tijdstraffen geteisterde race op het stratencircuit van Jeddah baalt Verstappen senior van het chaotischer verloop. "Als je alles goed gaan analyseren, snap je als kijker helemaal niets meer van al die besluiten." Dit was volgens de vader van Max Verstappen niet de eerste keer dit seizoen. "En dan heb ik het niet alleen over de laatste race", vervolgt hij. De voormalig Formule 1-coureur is dan ook teleurgesteld in de koningsklasse van de autosport. "Wie er ook kampioen wordt, ik ben mijn vertrouwen in de Formule 1 kwijt en vind het een grote schande wat hier gebeurt."

Viaplay
x
Red Bull Verongelijkte Marko onthult gigantische schadepost na megaklapper Perez