Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jos Verstappen: "Weten allemaal dat Max nog een rekening te vereffenen heeft"

Jos Verstappen blikt vol vertrouwen vooruit op het volgende Formule 1 GP-weekend op Silverstone. De vader van Max Verstappen weet dat zijn zoon in de GP van Groot-Brittannië nog een rekening te vereffenen heeft.

"Dat weten we allemaal wel", zo oppert Jos Verstappen als hem gevraagd wordt of Max Verstappen nog een rekening te vereffenen heeft op Silverstone. Die vraagt wordt hem natuurlijk gesteld met in het achterhoofd de crash van Verstappen na de touche met Lewis Hamilton in 2022. Verstappen sr. blikt in gesprek met NITRO vol vertrouwen vooruit op het weerzien met het iconische circuit in Northamptonshire: "Normaal gesproken zal hij ook daar weer sterk zijn", zo begint de voormalig coureur van onder andere Benetton, Arrows en Minardi. "Maar zeker weten doe je zoiets niet. Er zijn altijd teams die updates meenemen, dus het altijd afwachten hoe het werkelijk gaat. Maar mijn gevoel over die race is goed. Max maakt zich nergens druk om. Hij doet het steeds erg goed en normaal gesproken zijn we daar ook weer sterk."

Formule 1-feest in Zandvoort

Na het vooruitblikken op de GP van Groot-Brittannië, gaan de gedachten op aangeven van de interviewer ook alvast uit naar de Grand Prix van Nederland, later dit jaar op Zandvoort. Wat verwacht hij daar van? "Ik geloof dat er dagelijks zo'n 90 - tot 100 duizend mensen komen. Vorig jaar was ik hier ook en dat was één groot feest. Het is ongelooflijk hoe zeer de sport leeft in Nederland en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee."

Viaplay
x
Red Bull Marko verklaart verstrekkende gevolgen Perez-crash: "Dan zijn we gehandicapt"