Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Knokkende Verstappen pakt tweede podium van de avond

Max Verstappen heeft wederom zijn racecrasft aan moeten wenden op weg naar zijn tweede podiuplaats van de avond. Het ging er op Oulton Park fel en toe, maar het resultaat was er naar.

De uitslag van de eerste race van de avond deed dienst als startopstelling voor race twee. De derde startplaats was zodoende voor Max Verstappen. Vlak achter Verstappen vinden bij de start diverse crashes plaats, maar de top drie komt ongehavend door de eerste ronde.

Verstappen weet echter wel direct de druk op Jordan Pepper op te voeren, maar de Zuid-Afrikaan verdedigt zeer, zeer sterk. De twee maken er een spectaculair gevecht van, vlak achter de rug van Van der Linde. Zij aan zijn gaan ze door de bochten, tot Pepper al driftend op het gras terecht komt, onder lichte dwang van Verstappen.

Kort daarna komt Verstappen nog even onder druk te staan, maar als hij zich herpakt, rijdt hij weg bij zijn achtervolgers. Hij rijdt in een soort niemandsland de race uit en pakte zijn tweede podiumplaats van zijn avond. Het brengt zijn score in vier races van Real Racers Never Quit op drie podiums, waarvan één klinkende overwinning.

De klinkende overwinning is in race twee andermaal voor Kelvin van der Linde, die er zo een loepzuivere dubbeloverwinning van maakt. Jordan Pepper hield na zijn schermutselingen met Verstappen de schade beperkt en legt beslag op het laatste plekje op het podium.

Het raceverslag van Verstappens sterke eerste race lees je hier.

Het voetbalseizoen wordt zaterdag afgesloten met de Champions League finale

Wie wint de Champions League finale: Inter Milan of Manchester City? Win bij Unibet 100x jouw inzet als jouw favoriet wint!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 100x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Verstappen deelt duidelijke mening over Hamilton: "Men zal me nu vast haten"