Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
NASCAR

Knotsgekke taferelen op de finishlijn: kleinste verschil ooit in NASCAR

De NASCAR-race op de Kansas Speedway kende op zijn zachtst gezegd een spannend einde. Het verschil tussen winnaar Kyle Larson en nummer twee Chris Buescher was namelijk één duizendste van een seconde op de streep...

In de racerij zien we natuurlijk wel vaker kleine verschillen op de finishlijn, maar zondagavond vond er een unicum plaats in de NASCAR. Kyle Larson en Chris Buescher streden om de zege in de laatste meters en reden al beukend, naast elkaar, richting de finishlijn. Larson wist in extremis zijn neus nog voorbij te steken en eiste de zege op met een voorsprong van één duizendste.

U leest het goed: het verschil tussen de twee kemphanen was één duizendste van een seconde, een nieuw record in de NASCAR Cup Series. De autosport heeft er weer een iconisch moment voor de geschiedenisboeken bij.

Bekijk het moment hieronder!

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Magistrale Verstappen evenaart twee unieke records in kwalificatie Imola