Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Canada 2024

Laatste weerupdate GP Canada: weerbeeld slaat rigoureus om

In samenwerking met Weeronline presenteert RacingNews365 de laatste weerupdate voor de Formule 1 Grand Prix van Canada.

Verstappen rain Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Al het hele weekend speelt het weer een grote rol tijdens de Grand Prix van Canada. Tijdens de race op zondag zal dat niet veel anders zijn. Er wordt namelijk opnieuw noodweer verwacht op en rondom het Circuit Gilles Villeneuve. Voorafgaand aan het weekend werd de zondag als meest twijfelachtige dag aangeduid, maar dat is inmiddels volledig omgeslagen. 

Zondagochtend verloopt in Montréal waarschijnlijk grotendeels droog, maar in de middag neemt de buienkans flink toe. Dit kunnen stevige buien zijn met onweer en flinke regenval. Tussen de buien door komt de zon weer tevoorschijn en kan de baan ook weer snel opdrogen. 

De tekst gaat verder na de afbeelding.

De kans is aanwezig dat het circuit al nat is voor de start van de race, maar de mogelijkheid is zeker ook aanwezig dat de race droog begint. In dat geval zullen de stevige buien het circuit hoogstwaarschijnlijk tijdens de race bereiken en zullen de gemaakte strategieën de prullenbak in kunnen. Kortom: het weer zal absoluut iets zijn om in de gaten te houden voor de fans, maar zeker ook voor de teams. 

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training