Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2021

Let op: Zo laat begint de Formule 1 Grand Prix van Bahrein 2021

Nieuwe tijdschema's voor het hele Formule 1-seizoen, een avondrace in Bahrein terwijl er sprake is van tijdverschil, de klok die in Nederland een uur vooruit is gezet: we snappen het volledig als je even het spoor bijster bent voor wat betreft de starttijd van de Grand Prix van Bahrein.

Bahrein start 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De Formule 1 Grand Prix van Bahrein start vandaag om 17:00 uur Nederlands tijd. Het is dan 19:00 uur in Bahrein en de duisternis is dan al ingevallen. Niet voor niets staat de race in het oliestaatje op de kalender als een avondrace.

Maak echter niet de vergissing om pas tien minuten na het hele uur in te schakelen. Die extra tien minuten werden enkele jaren geleden ingevoerd om de zendstations meer reclametijd te bieden, maar dat is inmiddels teruggedraaid. Om 17:00 uur stipt begint de opwarmronde.

Natuurlijk is alles live te volgen op RacingNews365. Vanaf 16:00 uur volg je hier onze liveblog, waarin je ook de livetiming terug zult vinden.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

Formule 1 GP Bahrein 2021 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"