Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Mexico 2024

Live reacties na zeer rommelige eerste training Verstappen in Mexico

Volg Max Verstappen live tijdens de eerste vrije training in Mexico! Kan de Nederlander voortborduren op de prima prestaties uit Austin en goede start maken in Mexico-Stad?

Verstappen qualifying Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het tweede weekend van de triple header in Noord & Zuid-Amerika staat op het punt van beginnen! Na een schitterend weekend in Austin strijkt de Formule 1 nu neer in Mexico-Stad voor de Grand Prix van Mexico. Voor Max Verstappen is deze race een van zijn favorieten, want de Nederlander won al vijf keer op het Autodromo Hermanos Rodriguez. Tijdens de eerste vrije training zal iedereen op zoek gaan naar een uitstekende start van het weekend op, letterlijk, grote hoogte.

Deze eerste vrije training staat ook in het teken van maar liefst vijf 'rookies' die in actie mogen komen, namens verschillende teams. Oliver Bearman (Ferrari), Patricio O'Ward (McLaren), Andrea Kimi Antonelli (Mercedes), Felipe Drugovich (Aston Martin) én Robert Shwartzman (Stake F1) komen allemaal in actie tijdens de eerste vrije training.

Onderstaand vind je de livetiming en het liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de eerste vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In het blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de eerste vrije training in Mexico. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Eerste vrije training - Mexico

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na zeer rommelige eerste training Verstappen in Mexico