Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Italië 2021

Live kwalificatie Formule 1 GP Italië 2021

Volg live de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Italië. Na slechts één vrije training moeten de coureurs het gaspedaal maximaal indrukken. Is Max Verstappen opgewassen tegen het Mercedes-team van Lewis Hamilton?

Verstappen Monza Italy 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

In de eerste en vooralsnog enige vrije training moest Max Verstappen op zachte banden fors toegeven op Mercedes, dat met Lewis Hamilton op nota bene de medium banden vier tienden sneller was. Heeft Red Bull het achterste van de tong nog niet laten zien?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Italië. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blok.

Kwalificatie - Italië

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Ook interessant:

Video: Alles over het misschien wel slechtste circuit voor Verstappen

Topsnelheid is van doorslaggevend belang, evenals een goede balans bij het insturen van de vele chicanes. Niks overigens dat Rudy van Buren je niet vertelt als hij je meeneemt voor een ronde over het beroemde circuit van Monza.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Italië 2021 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie