Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Frankrijk 2022

Live: Reacties na zege Verstappen en keiharde klap voor Leclerc in GP van Frankrijk

Volg hier live de Grand Prix van Frankrijk. Charles Leclerc start de race vanaf pole met naast zich Max Verstappen op de tweede plaats. Kan de Ferrari-coureur zijn pole omzetten in een overwinning, of is Red Bull het snelste team op Paul Ricard?

Verstappen France
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Het is vandaag zondag 24 juli, wat betekent dat de Grand Prix van Frankrijk wordt verreden! Charles Leclerc veroverde gisteren pole, terwijl Max Verstappen op P2 zal starten. Ferrari gaat het moeilijk krijgen, want Leclerc moet het in zijn eentje opnemen tegen de Red Bulls. Sergio Perez start namelijk vanaf de derde plaats. Wie gaat er winnen op Circuit Paul Ricard?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de race, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de sessie in Frankrijk. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Race - Frankrijk

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Frankrijk 2022 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na dominante pole Verstappen