Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Azerbeidzjan 2022

Live tweede vrije training Formule 1 GP Azerbeidzjan 2022

Volg hier live de tweede vrije training voorafgaand aan de Grand Prix van Azerbeidzjan. In de eerste vrije training was Sergio Perez de snelste van het veld en moest Max Verstappen genoegen nemen met P3 na wat DRS-problemen.

Verstappen Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool/Getty Images

Max Verstappen had aardig wat problemen in VT1. Zo klapperde zijn DRS wanneer hij deze opende en spinde hij in de eindfase van de training. Maar ook Ferrari en Mercedes ondervonden problemen. Het gestuiter leek bij beide teams erg hardnekkig te zijn op het lange rechte stuk. Kunnen de drie topteams de problemen oplossen voor de tweede vrije training?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de tweede training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de sessie in Azerbeidzjan. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Tweede vrije training - Azerbeidzjan

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Azerbeidzjan 2022 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Silly Season Red Bull in gesprek met Sainz over F1-contract