Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

'Machine' Verstappen blijft de concurrentie vermorzelen: "Al moet hij het dashboard eruit vreten"

Zeven races, vijf overwinningen en twee keer een tweede plek. Duidelijker kunnen de cijfers niet zijn als het gaat om de dominantie van Max Verstappen dit seizoen. Maar wordt het dan ook niet saai voor hem zelf?

Wie graag racet, wil inhaalacties maken en strijden voor de overwinning, zou je zeggen. Voor Max Verstappen zijn er de laatste races maar weinig inhaalacties. Hij vertrekt van poleposition, leidt de hele race en hoeft eigenlijk niet echt in zijn spiegel te kijken om de concurrentie in de gaten te houden.

Die rijden vaak op grote afstand van de Nederlandse Red Bull-coureur. In de RacingNews365-podcast hebben de heren her erover of het niet saai wordt zo voor Verstappen in de Formule 1.

Tom Coronel is duidelijk. "De familie Verstappen heeft altijd maar één focus gehad en dat is alles vermorzelen wat er bestaat. En dat doen ze al een tijdje", zegt Tom. Volgens hem hoeven we dan ook niet bang te zijn dat Verstappen gaat verslappen.

Machine

Formule 1-expert Ruud Dimmers schetst nog even de dominantie van de Nederlander. "Van de laatste tien overwinningen van Max waren er misschien een of twee bij waar hij echt even moest aanzetten. Dan krijg je nu Canada, daar is hij altijd super goed. Daarna de Red Bull-Ring, echt een Verstappen-circuit. Hij heeft daar de meeste overwinningen."

Ruud vraagt aan Tom toch nog even of er kans is dat de concentratie bij Max wegebt? "Nee, daar hoef je niet aan te twijfelen. Al moet hij het dashboard eruit vreten, dan zal het gebeuren. Zo denkt hij, zo is hij opgevoed. Het is een machine."

Beluister de volledige podcast hieronder.

Ook interessant:

Verstappen degradeert concurrentie tot veldvulling

Natuurlijk, het was een onemanshow van Verstappen, maar dat betekent niet dat er niks te bespreken valt over bijvoorbeeld Ferrari en Mercedes. Integendeel! Coronel, Dimmers en Mosterdijk doen het volop!

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

6 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken