Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Kevin Magnussen

Magnussen ontkent ruzie met Hulkenberg: "Schuld van de mediawereld"

Kevin Magnussen meent dat er helemaal geen problemen zijn tussen Nico Hulkenberg en hemzelf. Deze 'vete' zou volgens de Deen alleen maar opgeblazen worden door de media.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas

"Suck my balls", dat waren de beruchte woorden van Kevin Magnussen toen hij door Nico Hulkenberg 'de meest onsportieve coureur' werd genoemd na de Grand Prix van Hongarije in 2017. De twee vochten in die race een fel duel uit waarbij de Deen de Duitser in zijn ogen te weinig ruimte gaf.

Magnussen ontkent echter dat de twee coureurs nu nog een probleem met elkaar hebben. "Dat hele gebeuren en het feit dat mensen me er nu nog naar vragen, geeft aan wat er mis is met deze mediawereld", zo zegt hij in Auto Motor und Sport. "Natuurlijk begrijp ik dat mensen op zulke artikelen klikken. Maar als de camera's het niet gezien hadden, zouden Nico en ik hier niet eens meer aan denken."

De Deen vervolgt: "Ik wil er alleen nog over zeggen dat ik veel respect heb voor Nico en persoonlijk niets tegen hem heb. Ik ken hem ook niet echt goed, maar ik heb niemand iets slechts over hem horen zeggen."

De verhouding tussen de Haas-coureur en de Renault-rijder is extra interessant omdat Hulkenbergs naam wordt genoemd als opvolger van Romain Grosjean, die dit seizoen ondermaats presteert bij de Amerikaanse renstal. Magnussen ziet echter het probleem niet.

"We hebben niet echt een relatie, we zijn alleen tegenstanders op de baan. Dus geen vrienden. Maar ik respecteer natuurlijk zijn stuurmanskunsten. Hij is een getalenteerde, complete coureur. Ik heb echt niets tegen hem", besluit Magnussen.

7 reacties