Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko hoopt op vrede tussen Horner en Jos Verstappen: "Hebben al genoeg problemen"

Ruzie tussen Jos Verstappen en Christian Horner houdt de gemoederen bezig in Oostenrijk. Helmut Marko vindt het maar niets.

De vrijdag in Oostenrijk stond in het teken van harde woorden van Jos Verstappen. De voormalig Formule 1-coureur zou in een RB8 uit 2012 deelnemen aan de Legends Parade, maar trok zich op het laatste moment terug. Verstappen stelde namelijk dat Christian Horner zijn deelname wilde verhinderen en anders ervoor zou willen zorgen dat de demo niet gefilmd werd. Helmut Marko is niet al te blij met de ruzie en vindt het volkomen onnodig.

"We hebben besloten om ons op de sportieve kant te concentreren", vertelt Marko tegenover Sky DE. "We hebben al genoeg problemen en lossen dat op. Dit is volgens mij een privékwestie tussen Christian en Jos. Sowieso moet het eigenlijk niet gaan over banale dingen als een showrun. Max is aanwezig in de hoofdrace en dat is het belangrijkste."

Als Marko meer vragen over de kwestie krijgt, herhaalt hij heel duidelijk waar de focus op moet liggen. "We moeten ons op het sportieve aspect concentreren. McLaren is een sterke tegenstander en hoewel we een geruststellende voorsprong hebben, kwam die met name tot stand omdat onze concurrenten punten van elkaar afsnoepen. Dat is aan het veranderen. Het lijkt één tegenstander te worden en volgens mij is die opgave groot genoeg."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2024