Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko legt vinger op zere plek in kwestie Jos Verstappen vs. Christian Horner

Helmut Marko is niet echt blij dat de ruzie tussen Jos Verstappen en Christian Horner naar buiten is gekomen. En als hij de hele situatie moet beschrijven, dan heeft hij daar slechts één woord voor nodig...

Helmut Marko Jos Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Daar waar het in Oostenrijk om het racen zou moeten gaan, is dat totaal niet het geval. Jos Verstappen en Christian Horner domineren juist het nieuws. Verstappen zegt namelijk dat de Red Bull-teambaas er alles aan heeft gedaan om ervoor te zorgen dat de vader van Max Verstappen zou deelnemen aan de Legends Parade op de Red Bull Ring.

Helmut Marko heeft daar ook zo zijn mening over en deelt die voor de camera van Viaplay. "Ik zou hiervoor het Duitse woord 'kindergarten' gebruiken. Het was onnodig en ik baal ervan dat dit naar buiten is gekomen. Maar ten eerste is Jos niet bepaald de makkelijkste", zo lacht Marko.

"En Christian kan niet goed begrijpen of accepteren dat Jos, Jos is. Hij kan hem niet veranderen en hij zal doen wat juist is in zijn ogen. Of het daadwerkelijk juist is of niet, dat is een andere vraag."

Bekijk hieronder de video met het gesprek met Marko.

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2024