Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Marko maalt niet om misgelopen pole Verstappen: "We doen weer mee!"

Max Verstappen greep naast poleposition voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Het zorgt voor teleurstelling bij Helmut Marko, die echter wel positief blijft.

Verstappen sprintrace Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen leek op weg naar poleposition in de Verenigde Staten, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats. De 27-jarige wereldkampioen maakte een foutje in zijn eerste run en kon door een crash van George Russell niet meer verbeteren. Titelrivaal Lando Norris ging er met poleposition vandoor, tot teleurstelling van Helmut Marko. 

"Max had een tiende voorsprong tot de tweede sector", stelt Marko tegenover Sky DE. "Daar had hij een slechte exit in bocht 12, al was de derde sector ons sterke punt. Er was veel mogelijk. We doen weer mee, zou ik zeggen. We staan op de eerste rij. Het is lastig zeggen hoe de race gaat verlopen. De temperaturen zullen hoger zijn, dus bandenslijtage is een factor. En ik denk ook dat Ferrari heel sterk zal zijn, net als in de sprintrace."

Tegenover ServusTV laat Marko weten dat McLaren veel heeft veranderd. "Ik denk dat McLaren de auto heeft aangepast. In de sprintrace gingen de voorbanden van Lando eraan. Misschien was dat ook omdat hij Max probeerde aan te vallen, maar ze hebben ervan geleerd. Beide auto's waren aanzienlijk beter dan in de sprintrace. Ik denk echter dat Max zeker sterk zal zijn."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP VS Aangepaste startopstelling Formule 1 GP Verenigde Staten 2024