Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko met een knipoog: "Weet niet of Norris met Verstappen meevliegt"

Max Verstappen en Lando Norris hebben nog heel wat uit te praten na de Oostenrijkse Grand Prix. Helmut Marko weet een ding zeker: de twee zullen vrienden blijven.

Verstappen Norris Austria crash
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lando Norris was woest na het incident met Max Verstappen. Volgens de McLaren-coureur reed Verstappen 'roekeloos en wanhopig' tijdens hun felle strijd om de zege.

De twee coureurs zijn boezemvrienden buiten de baan, maar op de baan zijn het rivalen. Verstappen liet dit weekend al weten dat er op de baan geen sprake kan zijn van vriendschap en het gevecht in Oostenrijk tussen de kemphanen liet zien dat beiden op de limiet én er over durven te gaan.

Verstappen en Norris vliegen regelmatig samen van en naar de races. Helmut Marko reageert daarop met een glimlach: "Ik weet niet of Lando nu ook met Max meereist of wat de situatie is en of er tijd is voor een gesprek. Dat zullen ze met tweeën uit moeten zoeken."

De Red Bull-adviseur vindt wel dat Verstappen kalmer moet blijven in de toekomst: "GP (Lamiase, red.) heeft Max tijdens het gevecht verteld dat hij zich moet concentreren en geen ruzie moet maken over wie wat fout doet, of wat er oneerlijk is."

Marko vreest niet dat de vriendschap tussen Max en Lando voorbij is: "Ze zijn vrienden en dat blijft zo", vertelt hij ServusTV.

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Praat mee!

Viaplay
x
Max vs. Lewis Stewards vellen oordeel over clash tussen Verstappen en Hamilton