Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Marko reageert op Horner-perikelen

Waar het normaal gesproken zo rustig is bij Red Bull, kan dat niet over de afgelopen anderhalve week worden gezegd. Het bedrijf Red Bull is namelijk een onderzoek naar teambaas Christian Horner gestart vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag.

Horner Red Bull
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Vorige week maandag werd bekend dat er een onderzoek was gestart naar de teambaas van Red Bull, Christian Horner. Hij zou zich mogelijk schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag binnen het Oostenrijkse Formule 1-team.

Het moederbedrijf Red Bull onderzoekt momenteel de aantijgingen. Afgelopen vrijdag werd de teambaas urenlang gehoord door een speciaal aangestelde externe onderzoeker. Eerder deze woensdag bevestigde Red Bull dat Horner donderdagavond gewoon aanwezig is bij de onthulling van de nieuwe RB20.

Als het Oostenrijkse oe24 aan Red Bull-adviseur Helmut Marko vraagt of hij Horner bij de presentatie van de nieuwe Red Bull ontmoet, komt er geen duidelijke reactie. "Dat kan ik u niet vertellen en ik kan er verder ook niets over zeggen. Zolang het onderzoek loopt of er geen resultaat is, zul je niets van me horen. Het is een lopend proces. Ik hoop dat we de onrust snel onder controle krijgen", zo vertelt Marko.

Maar beïnvloeden de perikelen rondom Horner dan nog de testdagen of de openingsrace in Bahrein? "Gelukkig is onze auto klaar en zijn we goed voorbereid", aldus de adviseur van Red Bull.

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko houdt rekening met vervelende 'verrassing' voor Max in China