Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Michael Masi

Masi vindt nieuwe baan in autosport na ontslag als FIA-wedstrijdleider

Voormalig Formule 1-wedstrijdleider Michael Masi heeft een nieuwe baan gevonden in de motorsport en vervult de rol als voorzitter van de Supercars Commision.

Michael Masi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na de controverse rondom de laatste race in Abu Dhabi in het vorige seizoen waarin zijn beslissing grote impact had op het resultaat, werd Michael Masi ontslagen als wedstrijdleider.

Een aantal maanden geleden maakte Masi bekend de FIA definitief te verlaten en terug te keren naar zijn thuisland Australië. Eerder werd de voormalige wedstrijdleider al gelinkt aan een nieuwe baan in zijn thuisland en nu is officieel bekendgemaakt waar hij daadwerkelijk aan de slag gaat.

De Australiër gaat aan de slag als voorzitter van de Supercars Commision en keert daarmee terug in de autosport. Het Australische Supercars-kampioenschap is de hoogste toerwagenklasse in Australië en één van de grootste en populairste toerwagenklassen ter wereld.

"Ik ben erg trots dat ik deze functie heb gekregen en ik kijk ernaar uit om met de belanghebbenden in de sport samen te werken om ervoor te zorgen dat onze teams, partners, sponsors en vooral de fans een spannende toekomst tegemoet kunnen zien", laat Masi weten.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!