Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

McLaren showt onverwacht nieuwe livery F1-bolide 2024

McLaren heeft alles en iedereen afgetroefd met de eerste, ietwat onverwachte launch van het Formule 1-seizoen 2024. Vanuit het niets showde het team uit Woking de nieuwe livery.

McLaren 2024 livery Norris 1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren Racing

Het Formule 1-seizoen 2024 is nu stiekem al een beetje begonnen. De daadwerkelijk nieuwe auto wordt later nog onthuld, maar McLaren trapte het launchseizoen af met een eerste onthulling van een auto.

Het betreft hier de nieuwe kleurstelling voor de bolide van 2024. Het voorkomen van de auto, die als MCL38 door het leven zal gaan, doet in grote lijnen vertrouwd aan, waarbij het geen verrassing is dat het papaya-oranje de auto opnieuw prominent siert.

Wat wel opvalt is dat het vleugje blauw, dat zichtbaar was op de MCL60, is verdwenen in het nieuwe jaar. Eind 2023 kondigde McLaren een sponsordeal aan met Monster Energy, maar die logo's zien we niet terug op de auto. Dat lijkt voorbehouden voor de racekledij van de coureurs en andere uitingen van het team. Op 14 februari presenteert McLaren de nieuwe bolide aan het publiek.

			© McLaren Racing
	© McLaren Racing

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje