Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

McLaren-teambaas reageert op zorgwekkende claim Verstappen over titelkansen

Dat Max Verstappen na de voor hem kansloze GP van Italië roept dat hij dit jaar geen wereldkampioen wordt, zorgt voor een glimlach op het gezicht van McLaren-teambaas Andrea Stella.

Verstappen Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Een teleurstellende P6 voor Max Verstappen op Monza, in een wagen die op het moment totaal niet doet wat de Nederlander wil. Het baart hem zorgen, zoveel zelfs dat hij na de race riep dat het wereldkampioenschap dit jaar onrealistisch is voor hem.

Als McLaren-teambaas Andrea Stella met deze woorden wordt geconfronteerd, moet hij er een beetje om lachen. "Max is niet alleen goed op de baan, zelfs met zijn mond", zegt Stella tegen de media waaronder RacingNews365. 

"Hij weet dat de huidige wagen hem voor uitdagingen stelt, maar ik denk dat wij zelf beter gebruik moeten maken van de kansen die Red Bull op dit moment biedt, doordat ze niet meestrijden om de gebruikelijke podiumplekken. Het is de moeite waard om alles in detail terug te kijken, niet alleen de hele race, maar ook de eerste ronde. Want ik hoop dat we in de toekomst vaker in deze situatie komen, waarin twee McLarens vooraan de grid starten."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"