Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
McLaren

Norris voorzichtig over progressie McLaren: "We doen redelijk tot goed mee"

McLaren voert momenteel het middenveld aan in de Formule 1. Het verschil met de topteams is echter nog groot, maar de moeilijkste periode heeft het team achter de rug. McLaren-coureur Lando Norris hoopt in de komende jaren met zijn team mee te strijden om de prijzen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

Lando Norris is dit seizoen een van de revelaties van de Formule 1, al moet hij zijn teamgenoot Carlos Sainz nog wel voor zich dulden. Daar lijkt de Brit zich echter niet druk om te maken.

"Ik wist voor aanvang van het seizoen totaal niet wat me te wachten stond", begint Norris zijn verhaal tegenover het Italiaanse FormulaPassion. "We zijn het seizoen dan ook begonnen zonder concrete doelstellingen, simpelweg omdat we geen idee hadden waar we stonden."

"Ik denk dat we het eerste halfjaar als geslaagd mogen samenvatten. Ons seizoen verloopt prima en we doen redelijk tot goed mee in de middenmoot. Natuurlijk komen onze prestaties totaal niet in de buurt van wat het team in het verleden heeft gepresteerd, maar we moeten op dit moment tevreden zijn met onze progressie. We hebben namelijk een basis gelegd en vanuit hier moeten we doorgroeien."

Die groei moet volgens de negentienjarige coureur leiden tot een terugkeer aan de top van de Formule 1: "Ons uiteindelijke doel is om de teamprestaties uit het verleden te herhalen. We hebben echter tijd nodig om McLaren weer terug aan de top te brengen, dat gaat simpelweg niet van vandaag op morgen. Zoals gezegd zijn we echter een goede basis aan het leggen en kijk ik uit naar de toekomst met dit team."

1 reactie