Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris reageert gevat op verwonding: "Shotjes komen niet op je neus!"

Lando Norris werd afgelopen weekend gespot tijdens Koningsdag in Amsterdam. De McLaren-coureur had een leuke dag, maar hield wel een 'krasje' over aan zijn bezoek aan onze hoofdstad.

Norris China
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Afgelopen weekend stond Amsterdam weer vol met feestende mensen tijdens Koningsdag. Ook Lando Norris was terug te vinden in onze hoofdstad. Al snel gingen beelden rond over social media, waarin de McLaren-coureur feestend te zien was. In Miami blikt Norris terug op zijn Koningsdag-avonturen.

"Ik heb daar (Amsterdam red.) veel vrienden," vertelt Norris tegenover onder meer RacingNews365. "Het was een leuk weekend, maar ik ben daarna wel direct doorgevlogen naar Miami. Maar het was wel lekker om een weekendje niets te hebben."

Op de vraag of hij Koningsdag kan adviseren aan andere, twijfelt de jonge Brit toch wel even: "Dat ligt er aan. Persoonlijk was het een leuke dag met mijn vrienden. In dat geval maakt het me niet uit waar ter wereld ik ben, zolang ik maar met hun kan zijn, dan heb ik altijd een leuke tijd. Maar het antwoord op je vraag is toch wel ja."

'Krasje overgehouden'

Maar hoe zit het met zijn neus? Gedurende de dag kwamen er niet alleen beelden van een feestende Norris naar buiten, maar ook foto's waarop te zien was dat Norris zijn gezicht helemaal ingepakt was met verband. Volgens Norris werd dit nogal uit zijn verband getrokken: "Mensen maakte het een beetje erger dan het was."

"Het was een kapot glas, wat een klein krasje op mijn neus maakte." Op een grap van een journalist, waarin wordt gesteld dat hij iets teveel shotjes heeft genomen, reageert de jonge Brit met een grote glimlach: "Shotjes komen normaal niet tegen je neus aan, dan doe je iets verkeerd! Dus dat kan het niet geweest zijn."

Toch schaamt Norris zich niet voor het voorval: "Nee, want je kunt dat soort dingen toch niet verbergen tegenwoordig. Dus ik ga het ook niet verbergen. Overal waar wij gaan, worden we toch wel herkend. Zou ik dat soms anders zien? Ja, maar er zijn ook een hoop mensen die graag in de Formule 1 zouden komen. Dus 'you win some, you lose some'," sluit de Brit dollend af.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Miami 2024

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Ook interessant:

Met de Grand Prix van Miami staat alweer race nummer zes op het programma van dit Formule 1-seizoen. Kan Max Verstappen hier drie zeges op een rij behalen of steekt iemand anders hier een stokje voor?

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Verongelijkte Marko onthult gigantische schadepost na megaklapper Perez