Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris richt pijlen op Red Bull en Ferrari: "We zien er snel uit"

Lando Norris kende een goede dag in Imola. De Brit maakte een foutje in zijn kwalificatierun, maar zag er tot dat moment heel snel uit. Norris zelf bevestigt dat beeld.

Norris Imola FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Slaat Lando Norris na zijn Grand Prix-zege in Miami opnieuw toe? Het lijkt mogelijk. De McLaren-coureur was ontzettend rap tijdens de vrije trainingen voor de Grand Prix van Emilia-Romagna, al maakte hij wel een foutje in zijn kwalificatierun. Dat doet echter niets af aan het optimisme van Norris, die tevreden terugblikt op de vrijdag in Imola.

"Ik denk dat we over het algemeen een aardige dag hadden", vertelt Norris tegenover F1TV. "De eerste vrije training was rommelig, omdat we wat aerodynamische tests uitvoerden en daarna wat problemen hadden met de auto. Daarom was het niet een hele eenvoudige dag, maar ik denk dat we een grote stap hebben gezet richting de tweede vrije training. Ik voelde me best comfortabel, dus ik denk dat we er goed voor staan."

Toch was het niet makkelijk op het circuit, beaamt Norris. "Het was tricky, er waren wat windvlagen, al werd het wel iets rustiger. Al met al was het wel een goede start van het weekend. We moeten wel nog de data analyseren en ons vergelijken met Red Bull, Ferrari en Mercedes. Het laatste team zag er ook snel uit. We moeten nog begrijpen waar we staan ten opzichte van hen, maar we zien er relatief snel uit. Ik knoopte mijn snelle rondje niet aan elkaar, maar ik denk niet dat we al te veel hoeven te veranderen."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Emilia-Romagna 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Spanje. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Spanje Data tonen aan: Verstappen en Red Bull moeten één belangrijk punt verbeteren