Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Viaplay

Ook Doornbos verhuist niet mee naar Viaplay

Na de aankondiging van twee nieuwe commentatoren bij Viaplay, de dienst die de Formule 1-uitzendingen in 2022 zal verzorgen, wordt ook bekendgemaakt dat Robert Doornbos niet mee zal verhuizen.

Hamilton Qatar
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes AMG F1

De vaste Ziggo Sport-analist en voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos zal niet meeverhuizen naar Viaplay, zo meldt hijzelf bij BN DeStem. De dienst van NENT die volgend jaar de F1-uitzendingen gaat verzorgen neemt hiermee wederom afscheid van een van de bekende mannen van Ziggo.

Eerder werd ook al bekend dat Olav Mol en Jack Plooij niet mee zullen verhuizen naar de nieuwe rechtenhebber van de Formule 1 (vanaf 2022, red.). Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk zullen het commentaar vanaf volgend seizoen gaan verzorgen.

"NENT kiest niet voor mij helaas. Ze gaan een andere optie in", was de korte reactie van Doornbos. Wie zijn vervanger wordt als vast gezicht in de studio en analist is nog niet bekendgemaakt.

Ook interessant:

Coronel: "Het is aan Hamilton om Verstappen ruimte te geven"

Tom Coronel blikt voor RacingNews365 vooruit op de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Volgens de WTCR-coureur heeft Mercedes het voordeel op dit moment, maar Max Verstappen moet nooit onderschat worden. Sterker nog, Coronel denkt dat Lewis Hamilton aan de kant moet voor de Nederlander. De volledige vooruitblik van Tom Coronel op de race in Jeddah bekijk je hieronder.

64 reacties

Viaplay
x
Interview Schumacher leert van Verstappen: "Geweldige ervaring om tegen hem te racen"