Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez weigert eventueel 'cadeautje' Verstappen uit te pakken

Sergio Perez gaat komend weekend in Mexico strijden voor de overwinning in zijn thuisrace. Teamgenoot Max Verstappen gaat hem geen cadeautjes geven, maar de Mexicaanse coureur hoeft dat naar eigen zeggen ook helemaal niet. Een gift is niet welkom.

Verstappen Perez US
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op zondag 30 oktober zal de Grand Prix van Mexico worden verreden, met als topfavorieten wederom Red Bull en Ferrari. De twee topteams hebben dit Formule 1-seizoen alle overwinningen verdeeld, waarbij Max Verstappen met dertien overwinningen de meeste achter zijn naam heeft staan. Komend weekend kan daar nummer veertien bij komen.

Teamgenoot Sergio Perez zit echter minstens zo hard te wachten op de overwinning in 'zijn' Mexico. Hij wil zijn thuisrace winnen, al gaat hij daar geen hulp bij krijgen van zijn teamgenoot. Dit wil hij ook absoluut niet, zo legt hij uit in gesprek met ESPN. "Ik hoef niets cadeau te krijgen. Ik heb al zo veel jaren alles bereikt zonder enig geschenk."

"Het is niet nodig. Uiteindelijk denk ik ook niet aan zoiets. Ik denk aan mijn werk, aan perfect zijn komend weekend en ik ga op zoek naar de overwinning", aldus de Mexicaanse coureur.

Perez: "We willen alles winnen"

Dat Perez geen cadeaus accepteert, betekent natuurlijk niet dat hij niets aan zijn teamgenoot heeft in Mexico. "We gaan natuurlijk alles geven namens het hele team. Als er een situatie is waarin Max me zou kunnen steunen, dan denk ik dat hij dat zonder twijfel zal doen. Het belangrijkste is echter om deze reeks overwinningen voort te zetten en het seizoen sterk af te sluiten."

De tweede plaats in het wereldkampioenschap is het doel voor de Red Bull-rijder, die momenteel hard in gevecht is met Charles Leclerc om deze positie. "Het zou ideaal zijn als we het seizoen afsluiten met de tweede plek in het WK", aldus Perez.

Ook interessant:

Briljante Verstappen boezemt concurrentie angst in

Wat betekenen de voorbije weken? Staan we aan de vooravond van een dominant Verstappen-tijdperk? Jij gaf jouw mening daarover al, nu ons podcastpanel nog. Take it away Ruud, Tom en Joris!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Sergio Perez

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Mexico 2022 RN365 Nieuwsdossier

24 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!