Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

"Raikkonen moet oppassen voor Giovinazzi"

Dat de ervaren Kimi Raikkonen in 2019 zomaar even afrekent met nieuwkomer Antonio Giovinazzi is geen abc'tje. Dat is de stellige mening van Minardi-oprichter Giancarlo Minardi.

Sauber staat in 2019 met een volledig nieuwe line-up aan de start van het nieuwe Formule 1-seizoen. Kimi Raikkonen keert er na 17 jaar afwezigheid terug en wordt vergezeld door Antonio Giovinazzi. Giancarlo Minardi acht laatstgenoemde in staat het de Finse veteraan moeilijk te maken.

"Kimi Raikkonen zal flink van zich af moeten bijten, want ik weet zeker dat Antonio Giovonazzi het hem lastig kan maken", zo tekent de Minardi-oprichter op in een persoonlijke column.

Minardi ziet de terugkeer van een Italiaan op de Formule 1 als een belangrijke doorbraak voor Italië als autosportnatie: "Het ontbrak Italië de laatste jaren niet aan talentvolle rijders, maar des te meer aan de middelen voor hen om de top te bereiken."

"Ik ben blij dat Antonio die negatieve trend heeft weten te doorbreken. Dat is goed voor zichzelf, de motorsport in Italië en de toekomst van de Italiaanse Grand Prix."

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Lewis Hamilton voelt zich aangevallen door Verstappen: "Heeft te maken met mijn succes"