Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Ralf Schumacher: "Volgend jaar twee Duitsers bij Haas F1?"

Ralf Schumacher gaat in de op verhalen dat Nico Hulkenberg in gesprek zou zijn met Haas F1 over een stoeltje voor 2023. Hij komt daarbij met een nieuwe constructie op de proppen.

Schumacher Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Tot op heden werd aangenomen dat als Nico Hulkenberg daadwerkelijk voor Haas F1 gaat rijden in 2023 hij de plaats van Mick Schumacher inneemt. Ralf Schumacher, Micks oom, ziet echter nog een andere mogelijkheid en die mogelijkheid is geen goed nieuws voor Kevin Magnussen.

"Alles is natuurlijk mogelijk, zeker als we kijken naar de laatste paar races", zo doet de meervoudig GP-winnaar zijn verhaal ten overstaan van de Duitse tak van Sky. "Wie weet zit Magnussen niet meer zo stevig in het zadel. Als we naar de races sinds Silverstone kijken, moeten we constateren dat Mick de stabielere en betere van de twee coureurs is, die ook de nodige pech heeft gehad met bijvoorbeeld verkeerde strategieën."

"En in de laatste race was Mick soms tot zes tienden sneller dan Magnussen. Dus laten we de komende races nog afwachten en dan hoop ik dat Haas snel een knoop doorhakt. Maar wie weet? Misschien hebben we volgend jaar wel twee Duitsers op de Formule 1-grid!"

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

11 reacties

Meest gelezen

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"