Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Haas F1 Team

Ralf Schumacher: "Volgend jaar twee Duitsers bij Haas F1?"

Ralf Schumacher gaat in de op verhalen dat Nico Hulkenberg in gesprek zou zijn met Haas F1 over een stoeltje voor 2023. Hij komt daarbij met een nieuwe constructie op de proppen.

Schumacher Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Tot op heden werd aangenomen dat als Nico Hulkenberg daadwerkelijk voor Haas F1 gaat rijden in 2023 hij de plaats van Mick Schumacher inneemt. Ralf Schumacher, Micks oom, ziet echter nog een andere mogelijkheid en die mogelijkheid is geen goed nieuws voor Kevin Magnussen.

"Alles is natuurlijk mogelijk, zeker als we kijken naar de laatste paar races", zo doet de meervoudig GP-winnaar zijn verhaal ten overstaan van de Duitse tak van Sky. "Wie weet zit Magnussen niet meer zo stevig in het zadel. Als we naar de races sinds Silverstone kijken, moeten we constateren dat Mick de stabielere en betere van de twee coureurs is, die ook de nodige pech heeft gehad met bijvoorbeeld verkeerde strategieën."

"En in de laatste race was Mick soms tot zes tienden sneller dan Magnussen. Dus laten we de komende races nog afwachten en dan hoop ik dat Haas snel een knoop doorhakt. Maar wie weet? Misschien hebben we volgend jaar wel twee Duitsers op de Formule 1-grid!"

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game

16 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Interview met Verstappen Max baalt van zijn 'luie' F1-bolide: "Dat is toch wel zonde"