Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull grijpt met Verstappen net naast bonusprijs GP Oostenrijk

Max Verstappen kon de schade beperken in de coureursstand van het Formule 1-kampioenschap door als tweede over de eindstreep te komen. Ook scoorde hij een extra punt voor de snelste ronde in de race, maar niet alle bonusprijzen gingen naar de Nederlander.

Waar Red Bull normaal gesproken domineert in de pitstraat, zien we dit Formule 1-seizoen regelmatig een ander team bovenaan staan in de lijst van de DHL Fastest Pitstop, zo ook tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. De pitcrew van Daniel Ricciardo was het snelst met een zeer strakke pitstop van 2.25 seconden. Max Verstappen werd net tweede achter zijn voormalige teamgenoot. De crew van Red Bull zorgde voor een pitstop van slechts 2.33 seconden. Bekijk hieronder de top 10 snelste pitstops tijdens de race in Spielberg.

Verstappen wel met de snelste ronde

De snelste pitstop was niet voor Verstappen of voor Red Bull, maar een extra WK-punt sleepte hij wel binnen. Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk klokte de Nederlander namelijk de snelste ronde van de race. Hierdoor liep Ferrari-concurrent Charles Leclerc één puntje minder in, gekeken naar de coureursstand van het huidige Formule 1-seizoen. Bekijk hieronder de snelste raceronde op de Red Bull Ring.

3hZSncvWm5c

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden