Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull-kopstuk maakt overstap naar Aston Martin

Dan Fallows maakt de overstap van Red Bull naar Aston Martin. De F1-teams zijn gezamenlijk tot een overeenkomst gekomen.

Dan Fallows, hoofd aerodynamica bij Red Bull, maakt per 2 april de overstap naar het Formule 1-team van Aston Martin. Hier zal hij aan de slag gaan als technisch directeur van de renstal. Red Bull wilde Fallows niet zomaar laten gaan, maar RacingNews365 heeft vernomen dat de twee teams tot een substantiële overeenkomst zijn gekomen. Wat er verder in de overeenkomst is afgesproken, is niet precies bekendgemaakt. "We willen Dan bedanken voor al zijn fantastische jaren en wensen hem veel succes in de toekomst", laat Christian Horner weten. Fallows bedankt zijn voormalig werkgever: "Ik heb veel leuke jaren gehad bij Red Bull Racing en ik ben trots op wat we hebben bereikt. Ik kijk uit naar het volgende seizoen en de nieuwe uitdaging."

Aston Martin blij met Fallows als technisch directeur

Martin Whitmarsh, Group CEO van Aston Martin Performance Technologies, verheugt zich op de komst van Fallows. "We zijn blij dat we een overeenkomst hebben gesloten met Red Bull, waardoor Dan eerder wordt losgelaten van zijn contract. We kijken ernaar uit om hem binnen het team te verwelkomen."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi