Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull reageert op onmiddellijk vertrek van Marshall

Red Bull-teambaas Christian Horner heeft gereageerd op het plotselinge vertrek van Rob Marshall bij het team.

Rob Marshall 2022
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Red Bull-teambaas Christian Horner spreekt van een 'aderlating' als hij het vertrek van Rob Marshall omschrijft. Marshall, sinds 2006 bij Red Bull werkzaam, vervulde de belangrijke positie van Chief Engineering Officer.

Met onmiddellijke ingang legt hij zijn taken neer omdat Marshall per 1 januari 2024 aan de slag gaat bij McLaren, waar hij de functie van Technical Director, Engineering & Design gaat vervullen. De komende maanden zal er sprake zijn van een verplichte garderning leave - een periode waarin Marshall niet werkzaam kan en mag zijn voor Red Bull of nieuwe werkgever McLaren.

Horner: "We willen Rob bedanken voor alles wat hij de afgelopen 17 jaar voor het team heeft gedaan. Zijn werk aan de generatie auto's die ons tussen 2010 en 2013 vier ongelooflijke kampioenschapsdubbels opleverden, was werkelijk voortreffelijk."

"In de jaren daarna is hij een sleutelfiguur binnen het team gebleven en in 2016 heeft hij de bredere rol van Chief Engineering Officer op zich genomen, waardoor hij betrokken is geraakt bij andere projecten in het hele bedrijf."

"Zijn invloed zal gemist worden, maar we bedanken hem nogmaals voor alles wat hij gedaan heeft en wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe rol."

Ook interessant:

Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco

Daar is 'ie weer, de nieuwste RN365 F1-podcast. Dit keer blikken Coronel, Dimmers en host Mosterdijk terug op de GP van Monaco. Het geweldige weekend van Verstappen, het dramatische weekend van Perez en nog heel veel meer onderwerpen passeren de revue. Beluister 'm hieronder!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

13 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff