Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2020

Red Bull Ring opent deuren voor publiek, bevestigt GP zonder fans

De Oostenrijkse Red Bull Ring heeft de deuren van het circuit weer geopend voor publiek. Sinds 1 mei kunnen mensen weer terecht voor een bezoek aan het circuit of voor diverse race-experiences.

Kvyat albon oostenrijk
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De Red Bull Ring was vanwege veiligheidsmaatregelen in de strijd tegen het coronavirus sinds begin april gesloten. Sinds 1 mei is het decor van de Oostenrijkse Formule 1 Grand Prix echter weer geopend voor publiek, wat betekent dat dagjesmensen weer welkom zijn op de omloop, zo staat te lezen op de website van het circuit.

De organisatie van de Oostenrijkse GP geeft echter wel formeel te kennen dat een mogelijke F1-race, gepland voor 5 juli, wél zonder publiek zal worden verreden: "Met pijn in het hart moeten we tickethouders laten weten dat het raceweekend van 3 t/m 5 juli niet verreden kan worden met de aanwezigheid van publiek."

Mensen met een kaartje, waaronder ongetwijfeld weer veel Nederlanders, hebben de mogelijkheid hun geld terug te vragen, of het kaartje aan te houden als toegangsbewijs voor de Grand Prix van Oostenrijk in 2021.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf