Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Red Bull schorst vrouw die klacht tegen Horner indiende

Red Bull heeft de vrouw die een klacht tegen Christian Horner indiende geschorst. Dat bevestigen bronnen aan RacingNews365.

Horner Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het onderzoek naar Red Bull-teambaas Christian Horner is inmiddels afgerond, maar dat betekent niet dat er niet meer over de zaak gesproken wordt. Een vrouwelijke werknemer diende een klacht in tegen de Brit, die na een grondig onderzoek door een externe advocaat vrijgesproken werd.

Toch ging de storm dus niet liggen, vooral door een anonieme mail met vermeend bewijsmateriaal én harde woorden van Jos Verstappen, die zei dat Red Bull uit elkaar kan vallen door Horner en deze zaak. Zo kwamen er ook geruchten over de toekomst van Max Verstappen op gang. De Nederlander zei in Saoedi-Arabië echter dat hij de intentie heeft om bij Red Bull te blijven.

Inmiddels heeft RacingNews365 begrepen dat de vrouw in kwestie geschorst is door Red Bull. Het team uit Milton Keynes kon zelf niets kwijt over de schorsing. In een kort statement werd op een vraag van RacingNews365 gereageerd. "We kunnen geen commentaar geven op een interne personeelskwestie."

Praat mee!

Viaplay
x
'Verrassing' Marko houdt rekening met vervelende 'verrassing' voor Verstappen in China