Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo toont liefde voor Texas met prachtig Football-helmdesign

Daniel Ricciardo heeft een grote voorliefde voor Texas en de stad Austin. Om de staat te eren voor de aankomende Amerikaanse Grand Prix, rijdt de Renault-coureur het raceweekend met een bijzondere helm.

Afgelopen donderdag maakte Daniel Ricciardo het ontwerp van zijn speciale helm voor de Grand Prix van de Verenigde Staten bekend. Zijn helm is ontworpen met de American Football-helm van de Texas Longhorns, het American Football-team van de Universiteit van Austin, in het achterhoofd. "Ik hou van Austin. De eerste keer dat ik hier kwam, werd ik verliefd op de stad, de mensen en de atmosfeer", vertelt Ricciardo via het Twitteraccount van Renault. "Vorig jaar bezocht ik een wedstrijd van de Texas Longhorns en dat was een fantastische ervaring. Ik wil hen dus dit jaar tijdens de Grand Prix eren." Ricciardo probeert elk jaar tijdens de race in Austin iets speciaals te doen met het thema Texas. Vorig jaar kroop hij bijvoorbeeld in zijn eigen stripfiguur. Voor aankomend weekend heeft hij dus een nieuwe helm, dat met recht een plaatje mag worden genoemd.

1190016202439086080

Texas special, @danielricciardo has a @TexasLonghorns inspired lid for this week’s #USGP ! #RSspirit pic.twitter.com/HsG5q9byXD — Renault F1 Team (@RenaultF1Team) October 31, 2019

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden