Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo vecht tegen tranen na 'afscheidsrace' in F1

De Grand Prix van Singapore in 2024 lijkt het eindstation te zijn voor Daniel Ricciardo. Waar de Australiër dit eerst niet wilde laten blijken, spreken zijn antwoorden na de race boekdelen. Voor de camera van F1TV moet Ricciardo zelfs erg zijn best doen om de tranen te bedwingen.

Ricciardo
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Wat aan het begin van het weekend een gerucht was, begint nu steeds meer realiteit te worden. Daniel Ricciardo lijkt zijn laatste Grand Prix als F1-coureur te hebben verreden en steekt dat ook niet langer onder stoelen of banken. Voor de camera's van Viaplay liet de Australiër al doorschemeren dat hij er in Austin niet meer bij zou zijn.

Echter voor de camera van F1TV doet Ricciardo daar nog een schepje boven op. Na afloop van de race bleef Ricciardo langer dan normaal in zijn auto zitten. Wanneer hij de vraag krijgt waarom hij dat deed, schieten de tranen in de ogen van de normaal zo goedlachse Australiër: "Er kwamen een hoop emoties vrij, omdat..."

Daarna blijft het even stil bij Ricciardo en moet hij echt vechten tegen de tranen. Na een paar seconden vervolgt Ricciardo zijn verhaal: "Kijk, ik ben me bewust van het feit dat het kan gebeuren en ik denk dat het ook gewoon komt door de vermoeidheid na de race. Er komt dus een stortvloed aan emoties en gevoelens op me af. De cockpit is iets waar ik erg aan gehecht ben geraakt de afgelopen jaren. Ik wilde graag nog even van dat moment genieten..."

Wat vind jij? Verdient Ricciardo een beter afscheid? Laat het weten in onderstaande poll!

Praat mee!

Viaplay
x
Titelstrijd Red Bull heeft goed nieuws voor Verstappen