Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo verwachtte meer interesse van Ferrari

Daniel Ricciardo werd lange tijd in verband gebracht met een mogelijke overstap van Red Bull naar Mercedes of Ferrari. Bij beide teams is echter geen plek voor hem. Het verbaast Ricciardo dat er vanuit Ferrari niet meer interesse in hem is getoond.

"Ik had echt gedacht dat Ferrari meer interesse in mij zou hebben dan het uiteindelijk heeft getoond. Misschien dat er iets is voorgevallen wat mijn kansen heeft verkleint, maar het lijkt inmiddels veilig om te stellen dat Red Bull mijn enig overgebleven optie is", aldus de Australiër in gesprek met Motorsport Magazine . De laatste weken werd vaak beweerd dat Ferrari het salaris van Daniel Ricciardo niet op zou kunnen of willen hoesten, zeker niet in combinatie met het bedrag wat al maandelijks op het loonstrookje van Sebastian Vettel vermeld staat.

Nu Ferrari dus lijkt te bedanken voor de diensten van Ricciardo, durft hij niet te voorspellen wat dan wél de plannen van de Scuderia zijn: "Ze hebben al de beschikking over Kimi Raikkonen, maar nu wordt er ook veel over Charles Leclerc gesproken. Ik heb werkelijk geen idee waar ze voor gaan kiezen. Ik weet echter wel dat ik nu graag bij Red Bull blijf en dat ik naar verwachting vóór de zomerstop mijn handtekening onder een nieuw contract zet."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi