Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Rinus VeeKay

Rinus VeeKay in nieuw jasje gestoken in IndyCar

Zagen we Rinus VeeKay afgelopen seizoen nog in een prachtige goud-witte livery, dit seizoen zien we hem in heel ander jasje.

Rinus VeeKay 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ed Carpenter Racing

Rinus VeeKay staat aan de vooravond van zijn vijfde seizoen in IndyCar en voor het vijfde seizoen op rij komt hij uit voor Ed Carpenter Racing. Dat doet hij met een compleet nieuwe livery, maar dan ook echt compleet nieuw. Weg is het goud-wit van vorig jaar. De auto is nu groen en zwart, met askROI als nieuwe sponsor en kleurgever van de #21-inschrijving.

VeeKay maakte eerder in de lange autosportwinter tegenover RacingNews365 al duidelijk wat de doelen zijn voor het nieuwe seizoen. Kan hij zich tussen de topteams scharen en weet hij te schitteren tijdens de Indy500? Het IndyCar-seizoen start op 10 maart, traditioneel in St. Petersburg.

Bekijk de nieuwe bolide van VeeKay hieronder.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden