Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Valentino Rossi

Rossi: "Ik ben heel erg blij voor Charles Leclerc"

Valentino Rossi was toen hij na de MotoGP-kwalificatie van zijn motor stapte tevreden over zijn eigen optreden, maar hij was zo mogelijk nog blijer voor Charles Leclecr, die in Formule 1 wist te imponeren met zijn eerste poleposition uit zijn carrière.

Rossi-Argentinie_2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © MotoGP.com

De negenvoudig wereldkampioen op twee wielen werd na afloop van zijn eigen MotoGP-kwalificatie onder andere gevraagd naar de eerste poleposition van Charles Leclerc: "Ik ben vandaag vooral heel blij voor Charles! Hij lijkt een groot talent te zijn en het is heel mooi om te zien dat Ferrari een jonge coureur de kans heeft gegeven. Leclerc maakt het vertrouwen dan ook direct waar!"

In gesprek met Sky Sports gaat de recordkampioen natuurlijk ook in op zijn eigen vierde plaats in de kwalificatie: "Ik ben zeer tevreden met mijn resultaat van vandaag. Starten vanaf de tweede rij biedt goede kansen op een mooi resultaat in de race."

"Het is nog even afwachten wat het weer morgen (vandaag, red.) zal gaan doen, maar ik verwacht dat ik onder normale omstandigheden mee zal strijden om een podiumplaats. Een overwinning behalen wordt echter lastig, Marquez zijn racepace lijkt een stuk beter te zijn dan die van ons."

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco