Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Russell reageert op Verstappen-ruis: "Erg vermakelijk om te lezen"

George Russell weet wie in 2025 zijn Mercedes-teamgenoot wordt, namelijk Andrea Kimi Antonelli. Eind 2025 loopt het contract van Russell af en daarom wordt weleens gezegd dat zijn stoeltje op de tocht staat, aangezien er altijd interesse in Max Verstappen zal blijven. De Brit reageert nuchter op dat soort verhalen.

Verstappen Russell race Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was tijdens het Grand Prix-weekend in Monza dat Nico Rosberg aangaf te vrezen voor de positie van George Russell bij het Mercedes fabrieksteam. Immers. zo redeneert Rosberg, als Max Verstappen op de markt komt - "en ik denk dat dat een mogelijkheid is" - dan volgt onherroepelijk een shoot-out tussen Russell en Andrea Kimi Antonelli. Volgens Rosberg voert dat vooral de druk op Russell op, omdat Antonelli als debutant minder te verliezen zou hebben.

Russell echter reageert tegenover onder andere RacingNews365 nuchter op dat soort verhalen. Als hem naar zijn toekomst en aflopende contract gevraagd wordt, antwoordt hij als volgt: "Daar hebben we in het geheel nog niet over gesproken", zo begint hij.

"Ik ben echter al zo lang bij dit team. Ik word gemanaged door Mercedes en ik heb altijd geroepen dat we voor onbepaalde tijd samen zullen blijven werken. Ondertussen wordt er veel gesproken en ik vind erg vermakelijk om dat soort dingen te lezen, al ben ik daar niet mee bezig. Ik ben gefocust op mijn eigen rijden."

Ook interessant:

Kan Red Bull terugslaan in Azerbeidzjan na een dramatische GP van Italië? En wat kunnen McLaren en Ferrari laten zien, die er toch duidelijk beter voor lijken te staan? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een nieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

Bekijk je de podcast liever als video? Dat kan hier!

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Horner onthult 2023 startpunt grote Red Bull-problemen: "Namen het niet serieus"