Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Russell ziet Verstappen vliegen in Bahrein: "Daar draait het om"

Op papier leek Mercedes op donderdag het snelst, maar in de praktijk is dat volgens George Russell toch echt Max Verstappen.

Russell Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages
Met een 1-2 voor Lewis Hamilton en George Russell kan Mercedes terugkijken op een zeer geslaagde donderdag in Bahrein. De jongste van het stel beaamt dat het goed ging over een ronde.

"Onze kwalificatiepace zag er sterk uit. We hebben wat dingen veranderd ten opzichte van de testdagen en die veranderingen hebben onze verwachtingen overtroffen. We laten ons echter niet meeslepen", zo vervolgt hij met een kanttekening.

Russell wijst namelijk de pace van Max Verstappen in de longruns. "Daar draait het om. Verstappen leek comfortabel de snelste van iedereen te zijn. Ferrari, McLaren, Aston Martin en wij zitten dicht op elkaar, dus het heeft er alle schijn van dat we een mooie strijd gaan zien."

Al met al overheerst optimisme bij Mercedes. "Hoe dan ook", vervolgt Russell. "We zijn tevreden met het verloop van onze donderdag. De auto presteert goed. We gaan nu analyseren waar onze verbeteringen vandaan zijn gekomen en proberen dat vast te houden. We willen zaterdagavond strijden voor mooie posities", aldus de Brit.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Bahrein 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Praat mee!

Viaplay
x
Horner Zag 'masterclass' van Verstappen: "Een race-machine!"