Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Russell weet het zeker: "Als Mercedes de kans krijgt, halen ze Verstappen"

Max Verstappen naar Mercedes? Als het aan George Russell ligt, is Max Verstappen meer dan welkom. Hij wil het immers opnemen tegen de allerbeste coureur in de business.

Verstappen Hamilton Russell 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De afgelopen dagen gaat het in de media veel over Red Bull en Max Verstappen. Laatstgenoemde werd plots veelvuldig in verband gebracht met het stoeltje van Lewis Hamilton bij Mercedes, dat vanaf 2025 beschikbaar is. George Russell verwelkomt de Nederlander in ieder geval met open armen.

Hij denkt namelijk dat hij iedereen kan verslaan. "Dit is mijn derde jaar naast Hamilton, de beste coureur ooit. Ik verwelkom iedereen, want je wilt het tegen de beste coureurs opnemen. Ik focus me op mezelf, ik geloof in mezelf en ik geloof dat ik iedereen op de grid kan verslaan."

Zover is het natuurlijk nog niet, maar volgens de Brit zou Mercedes natuurlijk toehappen als ze de kans krijgen om Verstappen naar het team te halen. "Elk team wil de best mogelijke line-up hebben en op dit moment is Max de beste coureur op de grid, dus als een team de kans krijgt om hem binnen te halen, dan pakken ze die kans."

De bal ligt echter bij Verstappen. "De vraag ligt meer aan de andere kant, bij Max en Red Bull. Er gebeurt veel daar, maar wat er achter gesloten deuren gebeurt, dat weten we niet precies. Dat zijn onze zaken ook niet."

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo keihard gestraft na GP China